Blekinge studentkår

Att komma som en ny student till en högskola är spännande, roligt och kanske även lite läskigt. Det finns många andra som är i samma situation som dig och känner likadant. För att alla nya studenter ska känna sig välkomna finns det faddrar, "gamla" studenter och sexmästerister på plats för att svara på frågor och hjälpa till. Dessa personer kommer att vara en central del av era första veckor vid Blekinge Tekniska.

Aktiviteter

Alla aktiviteter under veckan är frivilliga men vi uppmanar er givetvis till att delta i så mycket som möjligt. Det kommer finnas ett brett utbud av aktiviteter, allt mellan stadsvandring till brännboll, speldagar till pubkvällar. Introduktionsveckan ligger parallellt med skolstart, vilket gör att aktiviteterna är anpassade så att du ska hinna med dina studier dagtid.

Det som är viktigt att komma ihåg är att du som ny student ska ha roligt och att introduktionsveckan är till för dig. Det finns inga måsten, bara möjligheter till att få nya upplevelser, vänner, minnen, lära känna staden och högskolan. Introduktionsveckan är utan tvivel det bästa sättet att komma in i studentlivet snabbt och på ett skoj sätt.

Hoppas vi ses under introduktionsveckan!
//Blekinge Studentkår