Sexistenz

Ord från sexistenz

Snart är det dags för dig och dina kamrater att börja på BTH i Carlskrona. Det signalerar en ny epok i era liv, som närmar sig med stormsteg – en tidsperiod som till stor del kommer bestå av nya människor, billiga nudlar, ångestfyllda tentor och annorlunda äventyr!

För att du inte ska virra bort sig allt för mycket i det nya så anordnar vi i sexmästeriet en introduktionsvecka, där du kommer att få lära känna andra studenter.

Introduktionsveckan har sedan urminnes tider kallats Inseglet, tyvärr är ursprunget okänt. Denna ritual omnämns första gången i gamla fornnordiska vikingalegender. Men eftersom både människor och samhälle har gått framåt så har även Inseglet fått göra det, tyvärr innebär detta att aktiviteter som floggning och kölhalning har blivit lagda på is. Istället så får du lära känna dina klasskamrater genom roliga lekar, spännande uppdrag och annat skoj!

Under introduktionsveckan kommer du få hjälp av och bli guidad av de "allsmäktiga" phaddrarna som har koll på det mesta. Phaddrarnas uppgift är att se till att du inte halkar på bananskal och att du mår bra.

En vecka efter introduktionsveckan bjuder vi även på Ettning. Ettning är ett 24-timmars firande av att man vid det här laget har "tagit sitt första poäng". Detta maraton innefattar roliga lekar och ståhej, ackompanjerat av en förträfflig sittning för att avsluta firandet.

Välkommen till BTH & introvecka! Vi ses i höst

Lagsport

Delta i mängder av olika sorters laglekar och sporter med alla de andra nya studenterna och kanske en och annan phadder.

Utmaningar

Acceptera utmaningen och gå på ditt livs äventyr med mängder av nytt och intressant folk. Gör uppdrag, spexa, tävla och lek allt för att ha den absolut roligaste veckan någonsin!

Ha det gött

Ta det passivt, chilla och bara ha det gött i sommarsolen. Se till att verkligen ta vara på den tiden som finns för att bara ha det allmänt gött innan skolan kör igång på allvar.